Toteutamme rakennushankkeesi
Toteutamme rakennushankkeesi

Keitä olemme

Aveo Rakennustiimimme koostuu koulutetuista, osaavista ja kokeneista ammattilaisista. Rakennustiimillä on silmää yksityiskohdille ja työ tehdään erityisellä huolella ja ammattiylpeydellä, joka takaa työllemme huippulaadun. Yritys sijaitsee Vaasassa, ja toimimme pääsääntöisesti pohjanmaan alueella.
IMG_5479

Mitä teemme

Aveo Rakennus toteuttaa monenlaisia rakennus- ja asennustöitä, sekä julkisiin että yksityisiin tiloihin. Kaiken työn, mukaanluettuna sähkö-, LVI-, ja märkätilojen vesieristystyöt, tekevät sertifioidut ja laillistetut ammattilaiset. Meillä on Vaasan kaupungin hyväksymä työnjohtaja ja henkilökunnallamme on mm. VTT-sertifikaatti, työturvallisuuskortti ja tulityökortti.

Kuinka toimimme

Työskentelemme aina asiakaslähtöisesti. Avoin keskustelu asiakkaan kanssa suunnitteluvaiheesta työn loppuvaiheeseen asti, takaa parhaan tuloksen. Paina playta, niin pääset katsomaan animaatiovideon siitä, miten työskentelemme kanssasi asiakkaana.

Palvelut

Aveo Bygg – Rakennus auttaa asiakkaita toteuttamaan projekteja suunnitteluvaiheesta viimeiseen listaan asti. Pyrimme antamaan asiakkaillemme mahdollisimman paljon tietoja projektista ja työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa parhaalla mahdollisella tavalla.
1

Oletko rakentamassa uutta? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Autamme teidät yhteistyökumppaniemme kanssa alkuun jo suunnitteluvaiheessa ja siitä aina maaliin saakka. Ei ole väliä, rakennatko talon, autotallin tai saunan, kokenut ja laatutietoinen joukkueemme varmistaa, että saat juuri haluamasi tuloksen.

Tarjoamme myös ekologisia talopaketteja ja ratkaisuja sinulle, joka olet kiinnostunut kokonaan muovittomasta rakentamisesta. Lue lisää

Ota yhteyttä, niin autamme sinua!

2

Aveo Bygg-Rakennuksella on pitkä kokemus erilaisista peruskorjauksista kerrostaloasunnoissa, omakotitaloissa, toimistotaloissa jne

Olemme joka vuosi toteuttaneet yli 100 erilaista pientä tai suurta remonttihanketta niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

 

Tavallisia remonttitöitä:

 • Remontointi
 • Keittiöt & kodinhoitohuoneet
 • Kylpyhuoneet
 • Toimistotilat
 • Julkiset tilat
 • Maalaus- & tapetointityöt
3

Sinä päätät, me asennamme!

Meillä on laaja kokemus erilaisista asennustöistä. Ei ole väliä, onko kyseessä kiinto- tai irtokalusteet, kaikki hoituvat!

Meidän erikoisalueitamme ovat keittiöasennukset, kylpyhuonekalusteiden asennukset, akustiikkaratkaisut, takka-asennukset ja monet muut työt. Kun kyseessä on keittiökalusteet, meillä on kokemusta useimpien suurten valmistajien mallistoista, esim. Puustelli, Keittiömaailma, Petra Keittiö, Nixi, Ikea, Epoc jne.

4

Projektien suunnittelutarpeet vaihtelevat aina hankekohtaisesti, hyvä suunnittelu on aina tarpeen, jotta tilan potentiaali voidaan hyödyntää mahdollisimman hyvin. Laajemmissa rakennushankkeissa on aina hyvä tehdä tarkasti suunnitelmat ennen kuin rakennustöiden aloittamista, koska se parantaa rakennusvaiheen tehokkuutta.

Yhteistyökumppanien avulla voimme tarjota asiakkaillemme apua, muun muassa rakennuslupa piirustuksissa, sähkö- ja LVI-suunnittelussa ja rakennuspiirustuksien laadinnassa.

5

Asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat kaiken suunnittelun lähtökohtana. Luomme yhdessä sinun tai yrityksesi kanssa tilan, joka on sekä toiveidenne mukainen että toimiva. Teemme projekteja aina konsultaatiosta kokonaisuuden suunnitteluun ja toteutukseen asti. Aloitustapaamisessa kartoitamme suunnittelun ja muutosten tarpeen. Kaikki sisustussuunnitelmat tehdään asiakaslähtöisesti, ja tästä syystä annamme suunnittelutarjouksen aloitustapaamisen jälkeen.

Lue lisää suunnitteluprosessista

 

 

Sisustussuunnittelu kotiin ja julkisiin tiloihin

 

1. Ilmainen visiointitapaaminen

Tarjoamme ilmaisen tapaamisen, jossa kartoitamme ja käymme läpi yhdessä asiakkaan kanssa, mitä yhteistyö pitää sisällään.

 

2. Tarjous

Suunnittelutarjous tehdään aloitustapaamisen pohjalta. Suunnittelutyö alkaa, kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen.

 

3. Suunnittelu

Koko suunnitteluvaiheen ajan tarkoituksena on, että keskustelua käydään asiakkaan ja suunnittelijan välillä, jotta lopputuloksesta saadaan paras mahdollinen.

 

4. Sisustaminen ja toteutus

Asiakas päättää itse, missä määrin haluaa apua. Tarjoamme suunnittelun lisäksi myös sisustuksen toteutuksen, mikäli asiakas näin haluaa.

Ekologisia talounelmia

Voit nyt tilata meiltä ilmastoviisaan talopaketin. Haluatko huolehtia terveydestäsi ja olla osallisena kestävässä kehityksessä? Unelmoitko asumisesta muovittomassa talossa, jossa on hyvä sisäilma?

 

Kero Eko-talo on vaihtoehto sinulle, joka suosit kohtuuhintaisia, ekologisia ratkaisuja ja järkeviä materiaalivalintoja, mukavuudesta tai designista tinkimättä. Kero Eko-talo on suomalainen innovaatio, jossa käytetään ekohirsiä, joiden sydän sisältää uniikkia Hunton puukuitueristettä, joka sitoo lämpöä niin, ettei muuta lisäeristettä tarvita. Hirsi ei sisällä vaarallisia kemikaaleja ja eristys on täysin allergiaystävällinen, eikä siitä irtoa haitallista pölyä. Valitsemalla Kero Eko-talon pienennät myös hiilijalanjälkeäsi.

Autamme sinua löytämään juuri tyyliisi ja persoonaasi sopivan talomallin. Mikäli tiedät jo täsmälleen mitä haluat, räätälöimme talon toiveidesi mukaisesti.

Valmisrunko, ”viittä vaille valmis” tai muuttovalmis – sinä päätät. Me toimitamme! Ota yhteyttä lisätietoja ja tarjouksia varten.

Seura meitä somessa

Portfolio

Tästä löydät kuvia erilaisista projekteistamme. Klikkaa kuvaa nähdäksesi lisää.
 • All
 • Kylpyhuoneet
 • Projektit
 • Sisustus
 • Ulkotyöt

Tiimi

Aveo Rakennuksen rakennustiimi koostuu kokeneista ja laatutietoisista rakentajista ja pintakäsittelijöista, joille asiakkaiden tarpeet ovat aina keskipisteenä. Henkilökuntamme auttaa teitä rakennushankkeessanne, yksikään projekti ei ole meille liian suuri tai liian pieni
Vårt team, Tiimimme
ANDREAS BERGVIK,  Toimitusjohtaja

050 591 53 75

PATRIK BERGVIK, Projektipäällikkö

050 364 59 88

KIM BERGVIK, Projektipäällikkö

050 599 76 49

Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö tai ota meihin yhteyttä! Vastaamme mielellään kysymyksiisi.
Aveo Bygg-Rakennuksen henkilökunta auttaa teitä rakennushankkeessanne, yksikään projekti ei ole meille liian suuri tai liian pieni. Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen rakennustyön alkua! 
Pukinkatu 4 a
65230 Vaasa
Sähköposti: etunimi.sukunimi@aveobr.fi
Toimistopuhelin ma-pe 8-17
SOITA MEILLE