Vi förverkligar dina projekt
Vi förverkligar dina projekt

Vem vi är

Aveo byggteam består av utbildade, kunniga och erfarna proffs. Byggteamet har öga för detaljer och arbetet utförs med särskild omsorg och yrkesstolthet som garanterar att kvaliteten på vårt arbete ligger på topp. Vi erbjuder våra kunder mångsidiga och kundanpassade byggtjänster. Företaget är baserat i Vasa och vårt huvudsakliga verksamhetsområde sträcker sig runt omkring i österbotten.
IMG_5479

Vad vi gör

Aveo Bygg utför de flesta typer av bygg- och monteringsarbeten för såväl offentliga som privata miljöer. Vi hjälper till vid renoveringar, nybyggen och mycket annat. Allt arbete utförs av certifierade och kvalificerade proffs, inklusive el, VVS, och våtrummens tätskikt. Från oss får du även ansvarig arbetsledare för bygglovet och vår personal har bland annat VTT-certifikat, heta arbeten och arbetssäkerhetskort.

Hur vi gör det

Vi jobbar alltid nära kunden. Med en öppen dialog från planeringsstadiet till det slutliga detaljarbetet, når vi bäst resultat. Tryck play och titta på vårt animerade filmklipp som beskriver hur vi jobbar med dig som kund.

Tjänster

Aveo Bygg Rakennus hjälper dig som kund att förverkliga ditt projekt. Vi erbjuder totalentreprenad med allt från idé till planering fram till sista golvlist. I alla projekt är en god planering i grunden viktig redan vid start.
Det ger dig både ett kvalitativt och kostnadseffektivt resultat. Vi strävar efter tydlig kommunikation och att ge våra kunder en så god insyn som möjligt under projektets gång. Vårt glada team är noggranna, medvetna om kvalitet, standarder och bestämmelser och alltid tjänstvilliga.
1

Skall du bygga nytt? Då har du kommit rätt!

Vi hjälper dig att komma igång redan i planeringsskedet och bistår dig hela vägen i mål. Från vision och idéer tar vi fram skisser som omarbetas till färdiga byggnadsritningar. Vi ordnar med bygglov och andra tillstånd som behövs. Oberoende om du så skall bygga ett egnahemshus, ut- eller tillbyggnad, garage eller strandbastu – vårt erfarna och kvalitetsmedvetna team ser till att du får precis det slutresultat du vill ha!

Vi erbjuder även ekologiska huspaket och lösningar för dig som önskar en helt plastfri konstruktion. Läs mera

Ta kontakt för mera information och offert!

2

Aveo Bygg har gedigen erfarenhet av olika typer av renoveringar i höghuslägenheter, egnahemshus, kontorsutrymmen och offentliga miljöer.

Aveo bygg ger god service och noga med detaljerna. Vi utför arbeten som ytrenoveringar, golvbyte, kök och badrum och fasader. Vi följer alltid branschens standarder.
Berätta om dina idéer åt oss så diskutera vi alternativen hur det är byggnadsmässigt genomförbart.

3

Du bestämmer, vi monterar!

Vi har stor erfarenhet av olika typer av monteringsarbeten, både fast och lös inredning.

Bland våra specialiteter hittar du köksmonteringar, badrumsinredningar, akustiklösningar, spismonteringar, platsbyggda förvaringslösningar och mycket annat.

4

Behovet av planering varierar från projekt till projekt men för att få ut den maximala nyttan av utrymmets potential är god planering alltid nödvändig. Vid mer omfattande byggprojekt är det också alltid bra att ha en välstrukturerad plan innan arbetet startar eftersom det vanligtvis effektiviserar själva byggskedet. Vi ansvarar för att vår projektledning och tidtabeller håller en hög och verklighets enlig nivå.

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda våra kunder hjälp med bygglovsritningar, el- & vvs planering och konstruktionsritningar.

5

Ert behov och önskemål ligger som utgångspunkt i all planering. Tillsammans med dig eller ditt företag skapar vi just ett sådant utrymme som uppfyller de funktioner och behov som ni önskar er. Ett projekt för våra inredningsplanerare kan vara allt från en konsultation till helhetsplaneringar.  Vi börjar med ett inledande möte där vi kartlägger vad som skall planeras och genomgå en förändring. Alla inredningsplaneringar görs utgående från kunden och därför ger vi en planeringsoffert efter vårt möte.

 

Så här går planeringsprocessen till för inredningsplanering för hem och offentliga utrymmen:

 

1 Kostnadsfritt  visionsmöte

Vi erbjuder ett kostnadsfritt kartläggningsmöte hos kunden, där vi tillsammans diskuterar och går igenom vad det eventuella samarbetet ska innehålla.

 

2 Offert

På basen av vårt möte gör vi upp en planeringsoffert. När  offerten är godkänd av kunden börjar själva planeringsarbetet.

 

3 Planering

Under hela planeringsskedet förs en dialog mellan planerare och kund för att komma fram till bästa möjliga resultat.

 

4 Inredning och utförande

Kunden väljer själv i vilken utsträckning de vill ha hjälp. Vi erbjuder inte bara planering utan även utförande om man så önskar.

Ekologiska husdrömmar

Värnar du om din hälsa och vill du bidra till en hållbar utveckling? Drömmer du om att bo i ett plastfritt hus med frisk inomhusluft? Nu kan du beställa klimatsmarta huspaket av oss.

 

Kero Eko-hus är för dig som föredrar prisvänliga, ekologiska lösningar och sunda materialval utan att kompromissa med vare sig komfort eller design. Kero Eko-hus är en finländsk innovation och använder sig av ekotimmer vars innanmäte innehåller Huntos unika träfiberisolering som håller värmen så att ingen tilläggsisolering krävs. Timret innehåller inga skadliga kemikalier och isoleringen är helt allergivänlig och orsakar inget irriterande damm. Genom att välja Kero Eko-hus kan du minska ditt klimatavtryck!

Vi hjälper dig att hitta den husmodell som passar just din personlighet och stil. Vet du redan exakt vad du vill ha, så skräddarsyr vi så klart enligt dina önskemål.

Stomfärdigt, fem-före-färdigt eller inflyttningsklart- du väljer, vi levererar! Du är välkommen att ta kontakt för information och offert.

Följ oss på sociala medier

Portfolio

Här hittar du bilder över våra olika projekt. Klicka på bilderna för att läsa mera.
  • All
  • Badrum
  • Inredning
  • Projekt
  • Utomhusarbeten

Team

Aveo Bygg’s byggteam består av erfarna och kvalitetsmedvetna byggare och ytbehandlare, våra kunders behov står alltid i fokus. Vi i personalen på Aveo Bygg Rakennus hjälper dig med ditt projekt, inget projekt är för stort eller för litet för oss. Ta kontakt med oss i god tid innan projektstart!
Vårt team, Tiimimme
ANDREAS BERGVIK, VD

050 591 53 75

PATRIK BERGVIK, Projektledare

050 364 59 88

KIM BERGVIK, Projektledare

050 599 76 49

Kontakta Oss

Kontakta oss gärna för mera information och offerter.
Vi i personalen på Aveo Bygg Rakennus hjälper dej med ditt projekt, inget projekt är för stort eller för litet för oss. Ta kontakt med oss i god tid innan byggstart!
Bockgatan 4 a
65230 Vasa
Email: fornamn.efternamn@aveobr.fi
Kontorstelefon Må-fre 8-17 
RING OSS NU